ဖောလစ်အက်ဆစ် ရရှိနိုင်သော အစားအစာများ
25-Feb-2017ကျွနု်ပ်တို့ နေ့စဉ်စားသုံးနေသည့် အသား၊ ငါး၊ ဥ၊ ပဲ၊ နို့၊ ကောက်နှံနှင့် သစ်သီးသစ်ဖုများ၊ ဟင်းသီးဟင်းရွက် သစ်သီးဝလံများ အားလုံးလိုလိုတွင်
ဖောလစ်အက်ဆစ် ပါဝင်ပါသည်။ ကြက်အသည်း၊ ဝက်အသည်း၊ ပဲပုပ်၊ ပဲအမျိုးမျိုး၊ ဟင်းရွက်များ အထူးသဖြင့် ပန်းဂေါ်ဖီစိမ်း (broccoli)၊ လတ်ဆတ်သော လိမ္မော်ရည် (orange juice) တို့သည် ဖောလစ်အက်ဆစ် ကြွယ်ဝသော အစာများဖြစ်ကြသည်။
Healthcare.com.mm သင့်ကျန်းမာရေး စောင့်ရှောက်ပေး
Credit:
ဒေါက်တာလှကြည် (အာဟာရဆရာဝန်ကြီး)
ဗီတာမင် အမေးအဖြေများစာအုပ်မှ ကောက်နှုတ်ထားပါသည်။